Składniki na 2 porcje
300g (porcja) śliwek
60g (6 łyżek) mąki owsianej
30g (3 łyżki) erytrolu
25g (duża łyżka) masła
Z owoców usunąć pestki, podzielić na połówki i przełożyć do płytkiego naczynia żaroodpornego lub kokilek. Masło rozpuścić i wymieszać z mąką oraz erytrolem. Posypać owoce powstałą kruszonką i zapiekać 25 minut w temperaturze 200 stopni bez przykrycia. Opcjonalnie przyozdobić cynamonem przed podaniem . Można podawać z jogurtem naturalnym.
Kolejne przepisy będą publikowane w komentarzach pod tym postem.
Kontakt:
- 579 631 603
Michał Marciniak
OPINIA PACJENTA: Od roku przybrałem na wadze znaczną ilość kilogramów, próbowałem chwytać się diet z Internetu czy ćwiczeń w domu, ale często z krótkim efektem i na marne, bo waga za każdym razem wracała.. Postanowiłem udać się do osoby, która się na tym zna ...
Twój komentarz