Michał Marciniak
Gabinet Premium
26 Marz

Przepis na przepyszną sałatkę z wędzonym łososiem i pestkami dyni

Zachęcam do skorzystania z propozycji na śniadanie lub kolację, która nie dość, że pięknie się prezentuje to i nieziemsko smakuje. Miłośnicy łososia znajdą coś dla siebie :)

Składniki:

łosoś wędzony - 60 g

kasza jaglana - 50 g

jogurt naturalny - 25 g

pestki dyni - 30 g

rukola - 30 g

żurawina suszona - 30 g

koper - 10 g

pieprz czarny - szczypta

Sposób przygotowania: Kazszę ugotować według przepisu na opakowaniu, przestudzić. Do kaszy dodać pokrojonego w paski łososia, żurawinę, pestki dyni, pocięteliście rukoli i wszystko wymieszać. Dodać jogurt, szczyptę pieprzu, posiekany koperek i ponownie delikatnie wymieszać.

Smacznego !

 

Twój komentarz




POKAŻ